Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic pe butonul (close) de mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica Cookie

close
Nu ati gasit produsul de care aveti nevoie? Nu toate produsele comercializate de noi se gasesc pe site. Contactati-ne la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro.

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 28,00 € - 399,00 €

Cuplu motor / Amperaj

Cuplu motor / Amperaj

Motoare si Drivere pas cu pas

Avantajul motoarelor pas cu pas fără comutator este o durată de viață lungă, care este influențat în primul rând de tipul de rulment din motor. Controlul este realizat prin impulsuri digitale, dar nu se poate repoziționa. Dacă este necesară repozitionarea la aplicație, trebuie utilizat un motor cu encoder. Dacă nu există semnale de interferență electronică în sistem sau aproape de driverul motorului, motorul se va poziționa conform programării.

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Filtre active