This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Marca

Marca

Pret

Pret

 • 0,00 € - 33,00 €

Dimensiuni / Filet

Dimensiuni / Filet

Dimensiune balama

Dimensiune balama

Diametru

Diametru

Latest posts

Organe Masini

TamunaR oferă constructorilor de mașini o gamă largă de organe standard de construcție. Produsele noastre, printre care se numără suporții industriali, mânerele, balamalele, dar și altele, fac posibilă eficientizarea procesului de producție.

Organe Masini » Preturi Avantajoase » TamunaR

Subcategorii

 • Amortizoare

  Amortizoarele sunt produse pentru a diminua vibrațiile cauzate de către mașini și aparate. Cu ajutorul acestor amortizoare poate fi diminuată deteriorarea produsă de vibratii asupra mașinilor sau suprafețelor de lucru. Amortizoarele pot fi comandate cu diferite durități.

 • Balamale

  Aceste balamale au în primul rând aplicații industriale. Fac posibilă deschiderea la 180°. Există varianta cu șurub, cu piuliță sau cu alezaj. Materialul din care sunt confecționate poate fi poliamidă sau oțel inoxidabil. Bulonul care fixează balamaua poate fi din oțel sau oțel inoxidabil.

 • Butoane , Rozete

  Butoanele oferă posibilitatea de a fixa cu ușurință piese folosind o forță manuală redusă. Designe-ul butoanelor este diferit în funcție de aplicabilitatea acestora.

 • Manere ajustabile

  Mânerele ajustabile dau posibilitatea unor strângeri rapide. Sunt disponibile în mai multe variante, principala deosebire fiind materialul mânerului, care poate fi aliaj din metale ușoare, tehnopolymer cu fibră de sticlă, sau poliamidă. Există variante cu sau fără buton pentru blocare/deblocare. Corpul filetat poate fi din oțel zincat, bronz sau oțel inoxidabil. Culoarea de bază este neagră, dar este disponibil și în alte culori.

 • Manere U

  Mânerele U se pot folosi atât pentru uși cu șine, cât și pentru uși cu balamale. În ambele cazuri rezistă la solicitările înscrise în catalog. Partea metalică este din aluminiu sau din oțel inoxidabil. Aceste tipuri de mânere sunt disponibile în varianta cu alezaj, ori varianta filetată. Culoarea de bază este neagră, dar sunt disponibile și în alte culori la comenzi speciale.

 • Roti de mana, Manivele

  Roata de mână face posibilă mișcarea rotativă a mecanismelor și a axelor filetate. Roțile de mână se produc în variante cu spițe sau pline. Unele roți de mână sunt produse cu mânere care ajută la rularea acestora. Mânerele pot fi cu articulație sau fixe. Roata de mână este o soluție simplă pentru generarea mișcărilor rotative.

Filtre active