Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic pe butonul (close) de mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica Cookie

close
Nu ati gasit produsul de care aveti nevoie? Nu toate produsele comercializate de noi se gasesc pe site. Contactati-ne la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro.

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 15,00 € - 38,00 €

Relee Statice

Relee Statice Monofazate si Trifazate

Aceste relee solid state sunt utilizate in industria electrica, chimica, injectii mase plastice, ambalare, incubatoare, cuptoare si alte echipamente industriale cu comutare automatizata.

ATENTIE - Produsul are nevoie de racire adecvata in functie de nivelul intensitatii curentului utilizat. In cazul in care racirea nu este asigurata corespunzator, acestea se vor defecta 

Pentru racire este nevoie sa atasati un radiator si sa asigurati un flux de aer corespunzator: carcasa sa fie aerisita sau sa folositi un ventilator .

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Filtre active