Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic pe butonul (close) de mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica Cookie

close
Nu ati gasit produsul de care aveti nevoie? Nu toate produsele comercializate de noi se gasesc pe site. Contactati-ne la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro.

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 0,00 € - 33,00 €

Tip Conector

Tip Conector

Marca

Marca

Amortizoare zgomot

Aceasta este o categorie de amortizoare pneumatice extrem de eficiente, care asigură reducerea zgomotului cu până la 85% și un factor de curgere de 94%. Acestea reduc eficient zgomotul perceput exponențial (EPNdB) fără a afecta performanța echipamentului proiectat pentru a suprima zgomotul aerului de evacuare din orificiile de ieșire a supapei, prin optimizarea vitezei constante (CV) și a factorului de curgere a fluxului . Ajută la menținerea unui mediu de lucru curat si confortabil Sunt confecționate din aluminiu, oțel și elemente galvanizate rezistente la coroziune și elemente din fibră de celuloză. Recomandat pentru aplicații de evacuare a aerului de uz general de până la 125 psi (8,6 bari).

Amortizoare zgomot » Preturi Avantajoase » TamunaR

Sunt 18 produse.

Se afiseaza 1-18 din 18 produs(e)

Filtre active