This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close

Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 0,00 € - 2,00 €

Tip Conector

Tip Conector

Diametru Exterior Tub

Diametru Exterior Tub

Tip Filet

Tip Filet

Latest posts

Dopuri, reductii, nipluri

Dopurile, reductiile și niplurile pneumatice sunt componente utilizate în sistemele pneumatice pentru a asigura conexiuni și etanșeitate în transferul aerului comprimat sau al altor gaze.

Dopurile pneumatice sunt dispozitive care acoperă sau închid orificiile libere ale sistemului pneumatic, asigurând astfel sigilarea și protecția împotriva scurgerilor de aer. Ele pot fi utilizate pentru a închide temporar sau permanent conexiunile neutilizate din sistem.

Reductiile pneumatice sunt componente utilizate pentru a conecta două tuburi pneumatice de diametre diferite. Ele facilitează tranziția de la un diametru mai mare la unul mai mic, permițând astfel un flux continuu și neobstrucționat al aerului comprimat sau al gazelor în sistem.

Niplurile pneumatice sunt componente cu filet utilizate pentru a realiza conexiuni strânse și etanșe între tuburile pneumatice sau alte accesorii pneumatice, cum ar fi supapele sau cilindrii pneumatici. Ele asigură o legătură sigură și rezistentă la presiune între componente, asigurând transferul eficient al aerului comprimat în sistem.

Aceste componente, dopurile, reductiile și niplurile pneumatice, sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni, materiale și configurații pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale fiecărui sistem pneumatic. Ele sunt esențiale pentru construirea și funcționarea corectă a sistemelor pneumatice, asigurând conexiuni sigure, etanșe și eficiente.

Dopuri, reductii, nipluri » Preturi Avantajoase » TamunaR

Filtre active