Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic pe butonul (close) de mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica Cookie

close
Nu ati gasit produsul de care aveti nevoie? Nu toate produsele comercializate de noi se gasesc pe site. Contactati-ne la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro.

Distribuitoare pneumatice

Distribuitoare pneumatice, electrovalve, valve electrice, valve pneumatice, valve manuale, pedale pneumatice, microvalve, distribuitoare pneumatice actionate mecanic, etc.

În secțiunea supape și electrovalve veți găsi o gamă largă de produse aplicabile în toate industriile. Valvele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, ceea ce permite utilizarea acestora chiar și în condiții foarte dificile și solicitante. Acestea sunt concepute pentru a lucra în condiții de lubrifiere.

Sunt 218 produse.

Se afiseaza 1-24 din 218 produs(e)

Filtre active