This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close

Latest posts

Distribuitoare pneumatice

Distribuitoare pneumatice, electrovalve, valve electrice, valve pneumatice, valve manuale, pedale pneumatice, microvalve, distribuitoare pneumatice actionate mecanic, etc.

În secțiunea supape și electrovalve veți găsi o gamă largă de produse aplicabile în toate industriile. Valvele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, ceea ce permite utilizarea acestora chiar și în condiții foarte dificile și solicitante. Acestea sunt concepute pentru a lucra în condiții de lubrifiere.

Distribuitoare pneumatice » Preturi Avantajoase » TamunaR

Subcategorii

 • Valve electrice

  Valvele electrice sunt componente critice în sistemele automate de control al fluidelor, fiind utilizate pentru a regla, direcționa și controla fluxul de lichide sau gaze. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și configurații, pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale aplicațiilor.

 • Valve comandate pneumatic

  Valvele comandate pneumatic sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și configurații, pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale aplicațiilor. Acestea sunt construite din materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil sau alamă, pentru a garanta o funcționare fiabilă și durabilă.

 • Valve manuale

  Distribuitoarele pneumatice acționate manual sunt componente esențiale în sistemele automate de control al fluidelor, fiind utilizate pentru a controla și regla fluxul de lichide sau gaze în aplicații industriale și comerciale. Aceste distribuitoare sunt acționate manual prin intermediul unui manșon sau a unui levier și sunt proiectate pentru a fi utilizate într-o gamă largă de aplicații.

 • Valve mecanice

  Distribuitoarele pneumatice acționate mecanic sunt utilizate într-o varietate de aplicații, cum ar fi controlul fluxului de aer sau lichide în procesele industriale sau comerciale, precum și în aplicații de automatizare. Ele sunt ideale pentru controlul fluxului de aer sau fluid în cilindri pneumatici, echipamente de procesare a fluidelor și alte aplicații industriale.

 • Pedale pneumatice

  Pedalele pneumatice sunt de obicei utilizate în aplicații care necesită controlul precis și sigur, cum ar fi în mașinile de prelucrare a metalelor, prese hidraulice și în echipamentele medicale. Ele oferă o alternativă mai sigură și mai eficientă decât pedalele electrice sau hidraulice, deoarece nu există riscul de electrocutare sau scurgeri de ulei.

 • Elemente pneumatice...

  Elementele pneumatice integrate sunt componente care combină mai multe funcții pneumatice într-un singur sistem compact. Aceste elemente pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații industriale și comerciale, cum ar fi automatizarea proceselor de fabricație, controlul roboților și a altor echipamente, sistemele de alimentare cu aer comprimat și multe altele.

 • Placi de baza (Rampe)

  O rampă pneumatică este, de obicei, construită dintr-un corp de aluminiu sau oțel inoxidabil și este prevăzută cu orificii și conducte pentru a permite un flux controlat de aer comprimat. Aceasta poate fi utilizată pentru a alimenta mai multe dispozitive pneumatice dintr-un singur sistem, reducând astfel necesitatea utilizării mai multor componente individuale.

 • Microvalve pneumatice

  Microvalvele pneumatice sunt dispozitive miniaturale utilizate în sistemele pneumatice pentru a controla fluxul de aer comprimat într-o varietate de aplicații. Acestea sunt utilizate în mod obișnuit în echipamentele medicale, instrumente de măsurare, roboți, sisteme de control industrial și alte aplicații în care este necesară o presiune și un flux de aer precis și controlat.

Filtre active