This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

close
Previous
Next

Pistol de suflat aer cu tija scurta

SKU PA130001 Categorie Pneumatice
6,72 €
Cu TVA

Dacă ești în căutarea unui instrument eficient și durabil pentru curățarea și întreținerea echipamentelor, pistolul pneumatic de suflat aer este alegerea perfectă. Ideal pentru ateliere auto, uzine industriale și utilizare casnică, acest pistol oferă performanță de top și versatilitate în diverse aplicații.

help_outlineÎntrebați despre produs
Pistol de suflat aer cu tija scurta

Pistol de suflat aer cu tija scurta

Dacă ești în căutarea unui instrument eficient și durabil pentru curățarea și întreținerea echipamentelor, pistolul pneumatic de suflat aer este alegerea perfectă. Ideal pentru ateliere auto, uzine industriale și utilizare casnică, acest pistol oferă performanță de top și versatilitate în diverse aplicații.

Pistol Pneumatic de Suflat Aer - Putere, Precizie și Eficiență pentru Toate Nevoile Tale

Descriere Generală

Cauți un pistol pneumatic de suflat aer care să îți ofere performanță, durabilitate și versatilitate? Pistolul nostru pneumatic este soluția ideală pentru orice atelier auto, uzină industrială sau utilizare casnică. Acest instrument de înaltă calitate este conceput pentru a îndepărta rapid și eficient praful, murdăria și alte reziduuri, asigurând un mediu de lucru curat și ordonat.

Caracteristici Principale

 • Presiune de Operare Ridicată: Cu o presiune de operare de până la 10 bari, acest pistol pneumatic de suflat aer asigură un flux puternic de aer pentru a îndepărta chiar și cele mai persistente murdării.
 • Materiale Durabile: Fabricat din metal rezistent și componente de înaltă calitate, acest pistol pneumatic este construit pentru a rezista în condiții de utilizare intensă.
 • Design Ergonomic: Mânerul confortabil și greutatea redusă fac acest pistol ușor de manevrat, reducând oboseala în timpul utilizării prelungite.
 • Duza Ajustabilă: Permite reglarea precisă a fluxului de aer, ideală pentru diverse aplicații de curățare și întreținere.
 • Compatibilitate Universală: Se conectează ușor la majoritatea compresoarelor și sistemelor pneumatice standard.

Avantaje și Beneficii

 • Eficiență și Economie de Timp: Curăță rapid și eficient suprafețele, economisind timp prețios în procesele de întreținere.
 • Versatilitate Extinsă: Ideal pentru o varietate de aplicații, inclusiv curățarea echipamentelor industriale, întreținerea mașinilor, și îndepărtarea prafului din zone greu accesibile.
 • Siguranță Sporita: Designul sigur și robust minimizează riscul de accidente și asigură o utilizare fiabilă pe termen lung.

Utilizări Recomandate

 • Ateliere Auto: Perfect pentru îndepărtarea murdăriei și prafului de pe motoare, piese de schimb și alte componente auto.
 • Uzine Industriale: Util în curățarea și întreținerea echipamentelor de producție și a spațiilor de lucru.
 • Gospodării: Ideal pentru suflarea prafului și murdăriei din colțuri greu accesibile, aparate electronice și echipamente casnice.

Detalii Tehnice

 • Presiune de Operare: 6-10 bari
 • Material: Metal rezistent la uzură
 • Greutate: 0.5 kg
 • Lungime Duza: Ajustabilă între 5-15 cm
 • Conector: Standard 1/4 inch

Cuvinte Cheie Relevante

Pistol pneumatic de suflat aer, curățare industrială, întreținere auto, atelier auto, compresor de aer, duză ajustabilă, instrument pneumatic, echipament de curățare, pistol de aer comprimat, îndepărtare praf, curățare eficientă, pistol de suflat metalic, compatibilitate universală, performanță ridicată, durabilitate, design ergonomic, presiune de operare, flux de aer puternic, siguranță în utilizare, ușor de manevrat, economisire timp, versatilitate.

Achiziționează Acum!

Nu mai sta pe gânduri! Adaugă în coș pistolul pneumatic de suflat aer și bucură-te de un instrument de înaltă calitate, indispensabil pentru orice sarcină de curățare și întreținere. Cu performanța și durabilitatea sa, acest pistol va deveni rapid un partener de încredere în atelierul sau gospodăria ta.