This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Tensiune Bobina

Tensiune Bobina

Nr. Poli

Nr. Poli

Marca

Marca

Pret

Pret

 • 0,00 € - 32.457,00 €

Domenii de setare (A) :

Domenii de setare (A) :

Curent (A)

Curent (A)

Cuplu motor / Amperaj

Cuplu motor / Amperaj

Putere :

Putere :

Contacte Auxiliare :

Contacte Auxiliare :

Culoare

Culoare

Buton Inscriptionat

Buton Inscriptionat

Tip Buton:

Tip Buton:

Tensiune:

Tensiune:

Nr. locuri

Nr. locuri

Numar Pini

Numar Pini

Tip iesire pini:

Tip iesire pini:

Latest posts

Electrice

In categoria electrice gasiti motoare pas cu pas, drivere, servomotoare, senzori, contactoare, convertizoare de frecventa, protectii motoare, sigurante automate, intrerupatoare, butoane, pedale de la producatori de renume in domeniu.

Subcategorii

 • Convertizoare de...

  Deși principiul de funcționare a rămas același folosit în anii ’60, convertizoarele de frecventa au suferit foarte multe modificări pe parcursul anilor, cele mai mari datorându-se evoluției elementelor constructive semiconductoare și mai ales a microprocesoarelor. Primele convertizoare de frecventa electronice au fost construite cu tiristoare și erau comandate analogic.

  Datorită creșterii constante a nivelului de automatizare a proceselor industriale, nevoia de control automat cu o precizie și eficiență sporită este tot mai mare.

  Convertizoarele de frecventa folosite astazi in îndustrie se pot împărti după principiul de funcționare in două mari categorii:

  Convertizoare de frecvență cu circuit intermediar

  Convertizoare de frecvență fără circuit intermediar

  Convertizoarele de frecvență fără circuit intermediar sunt sensibil mai ieftine dar au probleme cauzate de armonici care conduc la pierderi de putere.

 • Contactoare electrice

  Contactoarele electrice tripolare și tetrapolare sunt dispozitive electromecanice utilizate pentru a controla și proteja circuitele electrice. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și capacități de curent nominal, astfel încât pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații industriale.

  Marca LSiS reprezintă partea industrială a concernului LG, oferind soluții inovatoare și de calitate superioară pentru industria electrică și electronică. Contactorii electrici LSiS sunt proiectati să funcționeze în condiții extreme, precum vibrații și temperaturi ridicate, asigurând o durată lungă de viață și fiabilitate.

  Contactorii electrici tripolari LSiS au capacități nominale de curent între 9A și 2100A, în timp ce contactoarele electrice tetrapolare au capacități nominale de curent între 6A și 800A. Toate acestea sunt echipate cu blocuri de contacte auxiliare 1NI+1NC, care permit monitorizarea și controlul suplimentar al circuitelor.

  Codul MC indică faptul că aceste contactori electrici sunt din seria MC a companiei LSiS și sunt compatibili cu alte produse din aceeași gamă. În general, contactoarele LSiS sunt proiectate pentru a fi ușor de instalat și de întreținut, iar blocurile de contacte auxiliare pot fi adăugate sau înlăturate cu ușurință pentru a satisface cerințele specifice ale aplicației.

 • Motoare si Drivere pas...

  Avantajul motoarelor pas cu pas fără comutator este o durată de viață lungă, care este influențat în primul rând de tipul de rulment din motor. Controlul este realizat prin impulsuri digitale, dar nu se poate repoziționa. Dacă este necesară repozitionarea la aplicație, trebuie utilizat un motor cu encoder. Dacă nu există semnale de interferență electronică în sistem sau aproape de driverul motorului, motorul se va poziționa conform programării.

 • Limitatoare de cursa

  Din categoria aparatelor pentru automatizari unele dintre cele mai des utilizate sunt limitatoarele de cursa si microintrerupatoarele.

  Limitatoarele de cursa se folosesc pentru reglarea lungimii cursei organelor mobile ale masinilor-unelte sau ale altor utilaje similare. Ele se monteaza fie in circuitul principal, fie in cel de comanda.

  Dupa forma constructiva a elementului palpator limitatoarele de cursa pot fi: cu tija, cu rola, cu bila, cu parghie sau rotative.

 • Butoane, Comutatoare

  Descoperiti o gama larga de butoane, comutatoare pentru a acoperi majoritatea aplicatiilor industriale, in variante de metal si plastic, care se potrivesc nevoilor dvs. de robustete, siguranta si simplitate.

 • Intrerupatoare

  Descoperiti o gama larga de intrerupatoare pentru a acoperi majoritatea aplicatiilor industriale, in variante de metal si plastic, cu siguranta de protectie si cu releu, care se potrivesc nevoilor dvs. de robustete, siguranta si simplitate.

 • Relee industriale

  TamunaR va ofera o gamă vastă de relee industriale de putere. Acestea sunt aparate electrice care se folosesc atât în tablourile electrice de automatizare, cât și în cele de semnalizare, având rolul de a trimite comenzi către diferite mecanisme industriale executive.

 • Senzori industriali

  Senzorii industriali sunt capabili sa identifice, in anumite conditii si limite, parametrii mediului ambiant si sa reactioneze la modificarile acestora. Altfel spus, senzorii sunt dispozitive tehnice care "inzestreaza" masinile sau echipamentele cu simturi. Acestia pot fi de mai multe tipuri : senzori inductivi, senzori capacitivi, senzori optici.

 • Surse de Alimentare

  O sursa de alimentare în comutație este o sursă electronică de alimentare care include un regulator de comutare pentru a converti energia electrică în mod eficient.

  Spre deosebire de o sursă de alimentare liniară, sursa în comutație are un tranzistor de trecere care comută în mod continuu între starile disipare-redusă, saturat (full-on) și blocat (full-off) și se află foarte puțin timp în tranzițiile de disipare crescută, minimizând astfel energia irosită.

 • Motoare Electrice

  În gama noastră avem motoare electrice asincrone monofazate și motoare electrice trifazate.

  Motoarele asincrone trifazate sunt produse extrem de populare în construcția de mașini industriale datorită raportului excelent preț-calitate și caracteristica cuplului. Aceste motoare funcționează la tensiunile 230/400V 50Hz sau 400/690V 50Hz.

  Motoarele monofazate se utilizează în cazul în care nu există posibilitatea de alimentare cu curent industrial trifazic. În general pentru uz casnic.

 • Protectii motoare

  Protectii motoare. 

  Intreruptoare pentru protectia motoarelor 0.16 – 32A, cod MMS 32 S/H, 10-63A, cod MMS 63 S/H, 17-100A, cod MMS 100H/S,marca LSiS, partea industriala a binecunoscutului concern LG

 • Relee Termice

  Un releu termic este un dispozitiv electronic conceput pentru a proteja motoarele electrice împotriva supraîncărcărilor de curent.

  Relee termice de suprasarcina, pentru contactoare si minicontactoare, marca LSiS, parte a binecunoscutului concern LG

 • Sigurante automate

  Sigurante automate modulare, cod BKP, marca LSiSm parte a binecunoscutului concern LG

  O siguranta automata este un comutator electric automat destinat să protejeze circuitele electrice împotriva scurtcircuitelor sau depășirii curentului maxim (dat de caracteristica întrerupătorului automat), astfel încât circuitul protejat să nu sufere stricăciuni din cauza efectelor termice provocate de un curent mai mare decât cel nominal.

 • Lampa semnalizare

  Lămpile de semnalizare sunt folosite la automatizarile industriale pentru atentionare . Semnalele luminoase pot fi verzi, roșii, albastre, galbene sau albe și constante sau intermitente cu sau fara avertizare acustica.

 • Termoregulatoare

  Termoregulatorul sau termostatul este un dispozitiv care controlează temperatura sistemelor de încălzire. Cele mai simple tipuri au un contact bimetalic care se închide sau se deschide pe măsură ce temperatura crește sau scade. Aceste tipuri sunt utilizate pentru sistemele electrice de încălzire. Pe lângă acestea, există și termoregulatoare electronice care raportează temperatura către unitatea centrală prin intermediul senzorilor. În scopul reglării temperaturii la sistemele de încălzire centrală fără o unitate centrală, supapele de control termic sunt utilizate pe radiatoare . Cu excepția sistemelor de încălzire, regulatoarele termice sunt utilizate în toate ramurile tehnologiei și energiei termice.

 • PLC & HMI

  PLC & HMI -   partea industriala a binecunoscutului concern LG

  Controlerele logice programabile sunt automate de comandă și reglare programabile care se utilizează pentru mașini și procese industriale. Programarea lor se face folosind tehnica digitală.

 • Schneider

  TamunaR va invita sa descoperiti gama de produse Schneider pentru automatizari si control industrial - butoane, intrerupatoare si lampi de semnalizare , contactoare si relee de protectie , demaroare motor, HMI, PLC, PAC si alte automate programabile, surse de tensiune si variatoare de viteza - toate pentru a acoperi majoritatea aplicatiilor industriale. 

  Pentru produsele din aceasta categorie, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro

 • Schrack

  Schrack Technik estre una dintre cele mai importante companii producătoare și distribuitoare de produse și sisteme din domeniul instalațiilor electrice. Încă din anul 1920 de când a fost fondată Schrack AG în Austria de către Dr. Ing. Eduard Schrack și până în zilele noastre, Schrack Technik GmbH a pus un accent deosebit pe inovație, dezvoltare gamă de produse, logistică și marketing.

  Pentru produsele din aceasta categorie, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro

 • LS ELECTRIC

  TamunaR  promoveaza si comercializeaza in Romania echipamente electrice de joasa si medie tensiune:

  • aparataj electric de distributie (disjunctoare magneto termice, intreruptoare si disjunctoare diferentiale, intreruptoare automate, contactoare si relee termice de protectie, intreruptoare si contactoare cu contacte in vid, relee inteligente de protectie, separatoare, sigurante fuzibile);

  • variatoare de turatie pentru motoare de curent alternativ sau continuu;

  • soft-startere;

  • controlere industriale;

  • traductoare de nivel si de presiune;

 • Elmark

  ELMARK are peste 20 ani de experiență în producția și distribuția de automatizări de joasă tensiune și produse de iluminat. Compania noastră se află printre liderii pieței din Europa.

  Pentru produsele din aceasta categorie, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro

Filtre active