Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic pe butonul (close) de mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica Cookie

close
Nu ati gasit produsul de care aveti nevoie? Nu toate produsele comercializate de noi se gasesc pe site. Contactati-ne la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro.

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 22,00 € - 74,00 €

Hidraulice

Acționarea hidraulică este o totalitate de dispozitive menite să pună în funcțiune mecanismele și mașinile prin intermediul hidraulic aflat sub presiune. Acționarea hidraulică volumică este totalitatea mașinilor hidraulice și volumice și al aparatajului hidraulic al dispozitivelor auxiliare și al mașinilor hidraulice.

  Pompele hidraulice - transformă energia mecanică a motorului antrenat în energia potențială a presiunii lichidului.

  Motoarele hidraulice - transformă energia lichidului în mișcare de translație, de rotație și de orientare a elementului  la ieșire.

  Dirijarea acționărilor hidraulice se produce cu ajutorul aparatajului hidraulic (pompă-motor hidraulic) și anume: supapele de siguranță, supapele cu clapetă reversibilă, drosele și distribuitoare.

  Mecanismele de control sunt: distribuitoarele hidraulice, manometrele, releurile de presiune, de temperatură , nivel și timp, reductoarele de poziție a elementului la ieșire.

Sunt 19 produse.

Se afiseaza 1-19 din 19 produs(e)

Filtre active