This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close
Contactoare electrice

Contactoarele electrice tripolare și tetrapolare sunt dispozitive electromecanice utilizate pentru a controla și proteja circuitele electrice. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și capacități de curent nominal, astfel încât pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații industriale.

Marca LSiS reprezintă partea industrială a concernului LG, oferind soluții inovatoare și de calitate superioară pentru industria electrică și electronică. Contactorii electrici LSiS sunt proiectati să funcționeze în condiții extreme, precum vibrații și temperaturi ridicate, asigurând o durată lungă de viață și fiabilitate.

Contactorii electrici tripolari LSiS au capacități nominale de curent între 9A și 2100A, în timp ce contactoarele electrice tetrapolare au capacități nominale de curent între 6A și 800A. Toate acestea sunt echipate cu blocuri de contacte auxiliare 1NI+1NC, care permit monitorizarea și controlul suplimentar al circuitelor.

Codul MC indică faptul că aceste contactori electrici sunt din seria MC a companiei LSiS și sunt compatibili cu alte produse din aceeași gamă. În general, contactoarele LSiS sunt proiectate pentru a fi ușor de instalat și de întreținut, iar blocurile de contacte auxiliare pot fi adăugate sau înlăturate cu ușurință pentru a satisface cerințele specifice ale aplicației.

0,00 € - 1.119,00 €
Se afiseaza 1-25 din 29 produs(e)