This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 3,00 € - 29,00 €

Lungime (mm)

Lungime (mm)

Diametru (mm) x Pas (mm)

Diametru (mm) x Pas (mm)

Latest posts

Suruburi si piulite cu filet trapezoidal

Principalul avantaj al suruburilor și piulitelor cu filet trapezoidal este gama destul de variata. Surubul poate fi cu filet pe dreapta sau pe stanga, cu un inceput sau mai multe și exista variante și la precizia pasului. În cazul piulitelor cu filet trapezoidal, formele variate a piulitei ofera variante in proiectare. Si in acest caz se pot comanda piulite din otel , otel inoxidabil sau bronz.

Suruburi si Piulite cu filet trapeziodal » Preturi Avantajoase » TamunaR

Subcategorii

  • Suruburi cu filet...

    Oferim o gamă foarte variată de șuruburi. Cele trei clase de precizie ale șuruburilor cu filet trapezoidal, oferă soluții la toate problemele ce țin de pozitionare și mișcare liniară. Oferim aceste șuruburi in cinci clase de calitate. Putem oferi între lungimile de 1-3 metri. Informații despre precizia filetului garantată de furnizor, puteți găsi în catalog.

  • Piulite cu filet...

    Piulițele cu filet trapezoidal sunt disponibile în mai multe forme și cinci tipuri de material. Datorită prelucrării precise, au performanțe deosibite în ceea ce privește frecarea. Piulițele sunt disponibile în formă cilindrică, hexagonală, patrată și cu flanșă.

Filtre active