Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic pe butonul (close) de mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica Cookie

close
Nu ati gasit produsul de care aveti nevoie? Nu toate produsele comercializate de noi se gasesc pe site. Contactati-ne la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro.

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Pret

Pret

  • 0,00 € - 119,00 €

Tip Conector

Tip Conector

Diametru Exterior Tub

Diametru Exterior Tub

Tensiune Bobina

Tensiune Bobina

AZ Pneumatica

AZ Pneumatica funcționează ca producător de supape și echipamente pneumatice din 1982.

Folosind cele mai bune tehnologii disponibile, a reușit, cu un design deosebit de precis, să dezvolte o gamă de produse standard pe care se bazează prezența sa pe piața italiană și externă.

O atenție deosebită este dedicată dezvoltării de soluții pneumatice integrate și produse speciale bazate pe nevoile clienților, care pot găsi asistență competentă și flexibilă. Producția bazată pe mașini-unelte controlate numeric și testarea efectuată pe întregul produs garantează standarde ridicate de fiabilitate.

AZ Pneumatica , producator componente pneumatice din Italia

Sunt 27 produse.

Se afiseaza 1-24 din 27 produs(e)

Filtre active