Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic pe butonul (close) de mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica Cookie

close
Nu ati gasit produsul de care aveti nevoie? Contactati-ne la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro.

Fondata in 2020, datorita cererii mari de produse industriale din tara , am venit cu oferte ce au in componenta lor produse de la firme precum AZ Pneumatica, ASCO Joucomatic, Vuototecnica, Airtac, Schaeffler, Hiwin, Panasonic, LS Electric, Festo, Schneider si multi altii,  VNL TamunaR Complete Services S.R.L. garanteaza succesul investitiilor in serviciile oferite.

TamunaR

VNL TamunaR Complete Services S.R.L. prin site-ul sau www.TamunaR.ro este o afacere de familie, ceea ce trasează de la bun început una dintre liniile directoare ale companiei, și anume importanța acordată fiecărui client în parte, încurajând astfel un mediu de afaceri informal.

Eficientizare și reducerea costurilor

Compania noastră depune eforturi de înțelegere a nevoilor clienților, prin intermediul unei comunicări transparente continue, dezvoltând relații pe termen lung atât cu furnizorii, cât și cu clienții.

În ziua de astăzi, aprovizionarea a devenit un proces atribuit unui departament specializat, chiar un serviciu externalizat în anumite situații, astfel încât, pentru eficientizare și reducerea costurilor, trebuie analizate avantajele implicate în alegerea unui anumit furnizor. TamunaR este cel mai eficient și convenabil furnizor de produse tehnice, iar clienții vor beneficia de economii importante odată cu alegerea produselor dorite: un singur furnizor, un singur contract, un singur transport.

Viziunea noastră

Soluții tehnice intuitive, adaptate și individualizate, pentru că fiecare client este unic.

Soluția tehnică optimă are la bază o colaborare solidă, succesul nostru fiind generat de succesul clienților noștri. Respectăm unicitatea fiecărui client în parte și ne angajăm să găsim, împreună cu dumneavoastră, cele mai bune soluții tehnice adaptate fiecărui caz particular.

Valorile noastre

Nucleul activității noastre este întâmpinarea nevoilor dumneavoastră pentru obținerea celor mai bune performanțe. Atenția acordată clienților  noștri consolidează încrederea în noi, printr-o comunicare transparentă și o cunoaștere temeinică a soluțiilor tehnice.

  • încredere – relații cu clienții consolidate printr-o comunicare transparentă, constantă și consecventă;

  • importanta - clientul este pe primul loc;

  • atenție – depunem eforturi de înțelegere a nevoilor clienților;

  • autenticitate – oferim clienților o companie reală, unitară;

  • cunoaștere – rezolvăm cerințe atipice, complexe, personalizate;

  • performanța – optimizarea timpului clienților până la soluționarea cererilor;

  • familie – fiecare client este important.