This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close

Latest posts

AirTAC

AirTAC este specializata in producerea dispozitivelor de actionare, a componentelor de comanda, a produselor pentru prepararea aerului si a accesoriilor , care sunt utilizate pe scara larga  in industria automobilelor, fabricarea masinilor, metalurgie, electronica , protectia mediului , iluminat si textile , ceramica, echipamente medicale, produse alimentare si ambalaje in campuri industriale automate.

AirTAC » Preturi Avantajoase » TamunaR

Subcategorii

 • Cilindri Airtac

  Cilindri pneumatici  îndeplinesc diverse funcții simple, precum rotirea, prinderea, închiderea, deschiderea sau alunecarea,  diverselor angrenaje, etc. Construcția simplă a actuatoarelor asigură un nivel ridicat de funcționare fără avarii, ceea ce se traduce direct în costuri de întreținere mai mici. Datorită aerului comprimat pe post de  energie, este posibil să obțineți debite mari și o viteză foarte mare a mișcărilor tijei pistonului, datorită cărora este posibil să obțineți un număr la fel de mare de cicluri într-un timp scurt. Mediul folosit pentru alimentarea acționărilor este disponibil, iar după utilizarea energiei aerului comprimat, acesta este eliberat în atmosferă fără alte acțiuni suplimentare și este gata pentru lucrări ulterioare cu elemente pneumatice. Datorită utilizării unui mediu pur, care este aerul, acționarea pneumatică are un avantaj uriaș față de elementele hidraulice sau electrice.

 • Distribuitoare

  Valvele produse de Airtac sunt supuse unor teste riguroase in conditii normale si dure de lucru pentru a putea garanta eficienta si durata mare de viata. Gama valve produse de Airtac si distribuite in Romania de TamunaR include:

  Electrovalve sau valve cu comanda electrica

  Valve cu comanda pneumatica

  Valve cu comanda manuala

  Valve de proces

  Valve culisante

  Supape de sens

  Supape de sens pilotate

  Vane pentru control fluide 2/2 normal inchise/deschise din alama si inox pilotate sau cu actiune directa

Filtre active