This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Pret

Pret

 • 1,00 € - 52,00 €

Lungime (m)

Lungime (m)

Nr. Dinti

Nr. Dinti

Lungime curea T2.5 (mm)

Lungime curea T2.5 (mm)

Lungime curea T5/AT5 (mm)

Lungime curea T5/AT5 (mm)

Lungime curea T10/AT10 (mm)

Lungime curea T10/AT10 (mm)

Tip Placa Al

Tip Placa Al

Lungime curea HTD 3M (mm)

Lungime curea HTD 3M (mm)

Lungime curea HTD 5M (mm)

Lungime curea HTD 5M (mm)

Lungime curea HTD 8M (mm)

Lungime curea HTD 8M (mm)

Diametru de divizare

Diametru de divizare

Latest posts

Curele si Roti

     Curelele dintate fac parte din categoria transmisiilor sincrone care nu permit alunecarea curelei in transmisie. Materialul poate fi din neopren/cauciuc sau poliuretan, insertia poate fi din poliester, oțel sau aramid/kevlar. Un aspect foarte important este profilul dintilor la aceste curele.

     Cu ajutorul curelelor dintate sincrone miscarea se transmite fără alunecare. În funcție de numarul de dinti, rotile sunt echipate cu flanse laterale, cele cu un numar mai mare de dinti nu mai au aceste aparatori. Materialul din care sunt fabricate difera in funcție de profilul danturii rotilor și in cadrul unei categorii in funcție de numarul de dinti ale rotilor.

Curele si Roti » Preturi Avantajoase » TamunaR

Subcategorii

 • Profil T

  Curelele dintate din poliuretan cu inserție de oțel, profil T, cu pas de 2.5, 5 sau 10 mm si lățimi de 6, 10, 16, 25, 32, 50 mm, sunt curele de înaltă performanță cu un design durabil și constructie robustă.  Aceste curele dintate sunt perfecte pentru utilajele cu viteze ridicate sau pentru aplicațiile cu sarcini grele. Profilul T al curelelor oferă o îmbinare strânsă și precisă cu pinioanele, asigurând o transmisie eficientă a puterii, în timp ce inserția de oțel asigură securitatea și stabilitatea fiind potrivite pentru o varietate de aplicații industriale și mecanice, inclusiv în mașini CNC, echipamente medicale, imprimante 3D și multe altele.

 • Profil AT

  Curelele dintate din poliuretan cu inserție de oțel, profil AT, cu pas de 2.5, 5 sau 10 mm si lățimi de 6, 10, 16, 25, 32, 50 mm, sunt curele de înaltă performanță cu un design durabil și constructie robustă.  Aceste curele dintate sunt perfecte pentru utilajele cu viteze ridicate sau pentru aplicațiile cu sarcini grele. Profilul AT al curelelor oferă o îmbinare strânsă și precisă cu pinioanele, asigurând o transmisie eficientă a puterii, în timp ce inserția de oțel asigură securitatea și stabilitatea fiind potrivite pentru o varietate de aplicații industriale și mecanice, inclusiv în mașini CNC, echipamente medicale, imprimante 3D și multe altele.

 • Profil HTD

  Profil HTD. 

  Cu ajutorul curelelor dintate sincrone miscarea se transmite fără alunecare. În funcție de numarul de dinti, rotile sunt echipate cu flanse laterale, cele cu un numar mai mare de dinti nu mai au aceste aparatori. Materialul din care sunt fabricate difera in funcție de profilul danturii rotilor și in cadrul unei categorii in funcție de numarul de dinti ale rotilor. Roti personalizate se pot face din bara dintata aferenta profilului.

 • Trapezoidale

  Oferta noastră cuprinde o gama variata de roti pentru curele. Putem oferi diferite roti pentru curele trapezoidale, roti pentru curele dintate sincrone și roti pentru curele de variator. Ca variante constructive oferim roti pregaurite și roti cu fixare pe bucse conice sau bucse elastice tip bikon.

  Bineînțeles, pe lângă roti puteți găsi și curelele aferente acestor transmisii.

Sunt 63 produse.

Se afiseaza 1-24 din 63 produs(e)

Filtre active