Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic pe butonul (close) de mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica Cookie

close
Nu ati gasit produsul de care aveti nevoie? Contactati-ne la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro.

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Pret

Pret

  • 1,00 € - 42,00 €

Marca

Marca

Curele si Roti

     Curelele dintate fac parte din categoria transmisiilor sincrone care nu permit alunecarea curelei in transmisie. Materialul poate fi din neopren/cauciuc sau poliuretan, insertia poate fi din poliester, oțel sau aramid/kevlar. Un aspect foarte important este profilul dintilor la aceste curele.

     Cu ajutorul curelelor dintate sincrone miscarea se transmite fără alunecare. În funcție de numarul de dinti, rotile sunt echipate cu flanse laterale, cele cu un numar mai mare de dinti nu mai au aceste aparatori. Materialul din care sunt fabricate difera in funcție de profilul danturii rotilor și in cadrul unei categorii in funcție de numarul de dinti ale rotilor.

Curele si Roti » Preturi Avantajoase » TamunaR

Sunt 63 produse.

Se afiseaza 1-24 din 63 produs(e)

Filtre active