This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Marca

Marca

Pret

Pret

 • 0,00 € - 172,00 €

Tip Conector

Tip Conector

Diametru Exterior Tub

Diametru Exterior Tub

Diametru Tub 1

Diametru Tub 1

Tip Filet

Tip Filet

Latest posts

Fitinguri pneumatice

Fitinguri pneumatice push-in , fitinguri pneumatice cu filet G din plastic ,  alamă , nichel , alama placată , poliamidă , acetilpolimer sau oțel inoxidabil , rezistente la presiune până la 16 bar, cuple rapide amortizoare de zgomot, reductii , nipluri , dopuri etc.

Fitinguri pneumatice » Preturi Avantajoase » TamunaR

Subcategorii

 • Fitinguri metalice

  Oferim fitinguri din alamă solide cu un design modern și o presiune maximă de lucru de 15-16 bar. Inelul de fixare este fabricat din tehnopolimer și se utilizează sigiliul clasic NBR, care garantează rezistența la uleiuri minerale, lubrifianți și apă. Conectoarele de alamă sunt utilizate pentru a fi folosite cu medii neagresive, cum ar fi aerul comprimat sau vidul.

  Fitingurile noastre sunt fabricate din elemente prefabricate solide, bazate pe alama de cea mai înaltă calitate disponibilă pe piață. Construcția precisă a corpului și ergonomia garantează precizia înșurubării în conectori și absorbția mare a șocurilor, ceea ce împiedică alunecarea.

 • Fitinguri Polimer

  Fitinguri plug-in cu rezistență ridicată și flexibilitate. Ușoare, cu rezistență mare la abraziune și la impact. Conector pentru cuplarea rapidă a tuburilor din plastic. Fiecare cupla rapida este potrivită pentru aer comprimat și vid până la - 0,95 bar. Mediu aer comprimat / vid Material PBT din plastic / alamă nichelată, Presiune de lucru -0,95 până la 15 bar pentru furtunuri din PU, PA, PE , Temperatura de lucru 0 ° C până la + 60 ° C.

 • Cuple rapide

  Cuplarea rapidă pneumatică aparține grupului elementelor de accesorii pneumatice cele mai utilizate  . Se folosesc pentru dispozitive sub presiune, roboți, mașini de ambalare, în stomatologie, in industria medicala, sisteme de ungere, sisteme de măsurare, mediu chimic, laboratoare, în construcții de mașini, în instalații industriale și de înaltă presiune, în echipamente pentru fabrici sau instalații de asamblare. În plus, sunt utilizate in tehnici de climatizare, aplicații în domeniul apărării, în transporturi.

 • Drosele pneumatice

  Droșele pneumatice, cunoscute și sub denumirea regulatoare de flux, pe de altă parte, sunt dispozitive utilizate pentru a controla fluxul de aer într-un sistem pneumatic. Ele permit reglarea și limitarea presiunii sau volumului de aer care trece prin sistem. Regulatoarele de flux sunt esențiale pentru a asigura funcționarea corectă și eficientă a echipamentelor pneumatice, precum cilindrii pneumatici sau dispozitivele de acționare.

 • Amortizoare zgomot

  Aceasta este o categorie de amortizoare pneumatice extrem de eficiente, care asigură reducerea zgomotului cu până la 85% și un factor de curgere de 94%. Acestea reduc eficient zgomotul perceput exponențial (EPNdB) fără a afecta performanța echipamentului proiectat pentru a suprima zgomotul aerului de evacuare din orificiile de ieșire a supapei, prin optimizarea vitezei constante (CV) și a factorului de curgere a fluxului . Ajută la menținerea unui mediu de lucru curat si confortabil Sunt confecționate din aluminiu, oțel și elemente galvanizate rezistente la coroziune și elemente din fibră de celuloză. Recomandat pentru aplicații de evacuare a aerului de uz general de până la 125 psi (8,6 bari).

 • Dopuri, reductii, nipluri

  Dopurile, reductiile și niplurile pneumatice sunt componente utilizate în sistemele pneumatice pentru a asigura conexiuni și etanșeitate în transferul aerului comprimat sau al altor gaze.

  Dopurile pneumatice sunt dispozitive care acoperă sau închid orificiile libere ale sistemului pneumatic, asigurând astfel sigilarea și protecția împotriva scurgerilor de aer. Ele pot fi utilizate pentru a închide temporar sau permanent conexiunile neutilizate din sistem.

  Reductiile pneumatice sunt componente utilizate pentru a conecta două tuburi pneumatice de diametre diferite. Ele facilitează tranziția de la un diametru mai mare la unul mai mic, permițând astfel un flux continuu și neobstrucționat al aerului comprimat sau al gazelor în sistem.

  Niplurile pneumatice sunt componente cu filet utilizate pentru a realiza conexiuni strânse și etanșe între tuburile pneumatice sau alte accesorii pneumatice, cum ar fi supapele sau cilindrii pneumatici. Ele asigură o legătură sigură și rezistentă la presiune între componente, asigurând transferul eficient al aerului comprimat în sistem.

  Aceste componente, dopurile, reductiile și niplurile pneumatice, sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni, materiale și configurații pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale fiecărui sistem pneumatic. Ele sunt esențiale pentru construirea și funcționarea corectă a sistemelor pneumatice, asigurând conexiuni sigure, etanșe și eficiente.

Filtre active