This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close

Latest posts

Tuburi si Furtunuri aer comprimat

Furtunurile pneumatice  furnizate de TamunaR sunt produse de înaltă calitate, la un preț competitiv, numai de la producători de renume la nivel mondial.  Oferim o gamă largă de furtunuri pneumatice. Oferim consultanță și asistență profesională în linii pneumatice. Furtunurile pneumatice se caracterizează prin flexibilitate ridicată. Această serie este rezistentă la soluții de sare, acizi diluați, coloranți și uleiuri minerale. Principalul avantaj al acestor furtunuri este capacitatea de a lucra la presiuni foarte mari. Oferta include, de asemenea, furtunuri în spirală cu terminații și furtune calibrate din poliamidă , poliuretan și polietilenă cu diametre de la Ø 2/4 mm la 12/14 mm.

Tuburi si Furtunuri aer comprimat » Preturi Avantajoase » TamunaR

Subcategorii

 • Furtun Poliuretan

  Furtunurile din poliuretan sunt extrem de flexibile (de asemenea, la temperaturi scăzute) și rezistente la abraziune, calibrate pentru majoritatea aplicațiilor. Tuburile din poliuretan se caracterizează prin lipsa unui „efect de memorie”, datorită căruia nu suferă o deformare permanentă, chiar și atunci când sunt supuse unei presiuni prelungite. Furtunurile pneumatice din poliuretan sunt rezistente la majoritatea uleiurilor, grăsimilor, hidrocarburilor, oxigenului și ozonului.

 • Furtun Poliamida

  Furtunul de poliamidă se caracterizează prin rezistență ridicată la temperaturi scăzute (chiar -40 o C). Furtunurile din poliamidă sunt rezistente la uleiuri , grăsimi, combustibili, ulei hidraulic și soluții de sare. ATENŢIE!!! Doar furtunurile negre prezintă rezistență ridicată la razele UV

 • Furtun Teflon PTFE

  Furtunuri pneumatice din Teflon - PTFE cu coeficient scăzut de frecare și temperatură ridicată de funcționare  (până la +260 ° C). Furtunul PTFE este rezistent la temperaturi extreme de operare de la -70 ° C la + 260 ° C și extrem de rezistent la cele mai agresive medii. Are un coeficient de frecare extrem de scăzut.

 • Furtun Spirala

  Magazinul online TamunaR oferă o selecție largă de furtunuri spiralate. Au bobine dens dispuse în care aerul comprimat este folosit ca mediu principal. În plus, furtunurile în spirală pe care le oferim sunt capabile să transporte și uleiuri, apă, vid, grăsimi, combustibil, substanțe organice și anorganice și substanțe chimice.

 • Furtun Aer Alimentar

  Tuburile pneumatice alimentare cu inserție textilă sunt componente flexibile utilizate în industria alimentară și farmaceutică pentru transferul sigur al lichidelor și gazelor alimentare. Aceste tuburi sunt fabricate dintr-un material de calitate alimentară, cum ar fi PVC sau cauciuc, și sunt întărite cu o inserție textilă pentru a le conferi rezistență și durabilitate. Tuburile pneumatice alimentare cu inserție textilă sunt flexibile, ușor de manevrat și rezistente la presiune, ceea ce le face ideale pentru aplicațiile care implică transferul alimentelor sau băuturilor într-un mediu controlat. Acestea sunt proiectate pentru a fi igienice, non-toxice și rezistente la grăsimi, uleiuri și substanțe chimice comune în industria alimentară, asigurând un transfer sigur și eficient al fluidelor în procesele de producție.

 • Tub Aluminiu cu...

  Tuburile pneumatice din aluminiu cu înveliș de polietilenă sunt componente utilizate în sistemele pneumatice pentru transferul de aer comprimat sau alte gaze. Aceste tuburi sunt realizate dintr-un miez de aluminiu, care conferă rezistență structurală și durabilitate, și sunt acoperite cu un strat de polietilenă pentru a le oferi protecție suplimentară. Combinația dintre aluminiu și polietilenă conferă tuburilor pneumatice proprietăți de rezistență la presiune, rezistență la coroziune, precum și o greutate redusă. Tuburile pneumatice din aluminiu cu înveliș de polietilenă sunt ușoare, flexibile și ușor de instalat, asigurând un transfer eficient al gazelor în aplicațiile pneumatice. Ele sunt utilizate într-o varietate de industrii, precum industria alimentară, industria chimică sau industria auto, datorită rezistenței și fiabilității lor.

 • Tub Naylon

  Tuburile pneumatice din nylon sunt componente flexibile utilizate în sistemele pneumatice pentru transferul aerului comprimat sau al altor gaze. Aceste tuburi sunt fabricate din nylon, un material plastic rezistent, durabil și flexibil. Tuburile pneumatice din nylon sunt ușoare, fără cusături și au o rezistență excelentă la presiune, ceea ce le face potrivite pentru utilizare într-o gamă largă de aplicații industriale. Ele sunt rezistente la abraziune, la produse chimice și la uzură, asigurând o durată de viață lungă și fiabilitate în medii solicitante. Tuburile pneumatice din nylon sunt ușor de instalat și flexibile, permițând direcționarea și poziționarea convenabilă a conductelor în sistemele pneumatice. Ele sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi producția, automatizarea industrială, fabricarea mașinilor și multe altele.

 • Furtun Polietilena Tp

  Tuburile pneumatice din polietilenă TP sunt componente utilizate în sistemele pneumatice pentru transferul de aer comprimat sau alte gaze. Aceste tuburi sunt fabricate din polietilenă termoplastică (TP), un material rezistent și durabil. Tuburile pneumatice din polietilenă TP sunt ușoare, flexibile și au o rezistență bună la presiune, asigurând un transfer eficient și sigur al gazelor într-un sistem pneumatic. Ele sunt rezistente la abraziune, la produse chimice și la uzură, ceea ce le face potrivite pentru utilizare în diverse medii industriale. Tuburile pneumatice din polietilenă TP sunt ușor de instalat și pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, de la echipamente pneumatice la mașini industriale.

Filtre active