Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic pe butonul (close) de mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica Cookie

close
Nu ati gasit produsul de care aveti nevoie? Nu toate produsele comercializate de noi se gasesc pe site. Contactati-ne la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro.

Tuburi si Furtunuri aer comprimat

Furtunurile pneumatice  furnizate de TamunaR sunt produse de înaltă calitate, la un preț competitiv, numai de la producători de renume la nivel mondial.  Oferim o gamă largă de furtunuri pneumatice. Oferim consultanță și asistență profesională în linii pneumatice. Furtunurile pneumatice se caracterizează prin flexibilitate ridicată. Această serie este rezistentă la soluții de sare, acizi diluați, coloranți și uleiuri minerale. Principalul avantaj al acestor furtunuri este capacitatea de a lucra la presiuni foarte mari. Oferta include, de asemenea, furtunuri în spirală cu terminații și furtune calibrate din poliamidă , poliuretan și polietilenă cu diametre de la Ø 2/4 mm la 12/14 mm.

Sunt 48 produse.

Se afiseaza 1-24 din 48 produs(e)

Filtre active