This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Marca

Marca

Pret

Pret

 • 20,00 € - 546,00 €

Lungime (mm)

Lungime (mm)

Tip Patine

Tip Patine

Latest posts

Ghidaje liniare si patine

În oferta noastră găsim mai multe tipuri de ghidaje și sănii liniare, alegerea fiind făcută în funcție de aplicație, atât sănii dreptunghiulare cât și varianta cu flanșă. Acestea se pot monta în funcție de clasa lor de precizie pe ghidajele cu clasa de precizie corespunzătoare. Puteti alege produsele de la cei mai mari producatori de ghidaje liniare - INA, HIWIN, TBI MOTION.

Ghidaje liniare si patine » Preturi Avantajoase » TamunaR

Subcategorii

 • HIWIN

  Ghidajele liniare HIWIN reprezinta poate cea mai buna solutie pentru problema de ghidare/sustinere a unei aplicatii, sub aspectul cost/calitate. Ghidajele HIWIN pot inlocui fara probleme ghidaje ale altor producatori (INA, THK, Bosch-Rexroth etc.) datorita unui sistem mutual de echivalenta practicat de producatori, asigurand disponibilitate rapida la costuri reduse.

  •           Avantajele folosirii ghidajelor liniare sunt deja bine cunoscute oricarui constructor/utilizator de echipamente industriale:

   o   precizie mare de pozitionare

   o   capacitatea de a prelua sarcini in mod egal in toate cele patru directii, fiind deci capabile sa lucreze in orice pozitie

   o   obtinerea unor viteze de lucru mari in sarcini deasemeni mari, cu forte de actionare mici

   o   durata de viata mare, timp in care isi pastreaza parametrii de inalta precizie

   o   instalare usoara

   o   lubrifiere usoara

 • TBI Motion

  Produsele de mișcare liniară ale TBI MOTION sunt aplicate pe scară largă în diverse industrii, inclusiv roboți de mașini de control automat, semiconductori, mașini, echipamente medicale, echipamente pentru energie solară, mașini-unelte și sisteme de parcare. Atât cu tehnologie avansată, cât și cu 32 de ani de experiență, TBI MOTION asigură îndeplinirea cerințelor fiecărui client.

 • Schaeffler ( INA )

  Compania Schaeffler  produce ghidaje si patine liniare de înaltă precizie folosite la aplicații pentru motoare, transmisie și șasiu, precum și soluții de rulare și rulmenți simpli pentru un număr mare de aplicații industriale , sub brandurile INA , FAG, LUK.

 • Ghidaje mini

  Ghidaje mini - În oferta noastră găsiți ghidaje liniare mini. Acest tip de ghidare asigură mișcarea liniară în cele mai mici spații. Sania se poate livra în formă dreptunghiulară lungă sau scurtă.

  Pentru produsele din aceasta categorie, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro

Filtre active