Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic pe butonul (close) de mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica Cookie

close
Nu ati gasit produsul de care aveti nevoie? Nu toate produsele comercializate de noi se gasesc pe site. Contactati-ne la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro.

Cilindri pneumatici

Cilindri pneumatici patrati, rotunzi, anti-rotatie, compacti, fara tija, tip cartus, de prindere, magnetici, cu dublu efect sau cu arc, amortizat sau neamortizat, ISO 15552, ISO 6432, etc.

Cilindri pneumatici  îndeplinesc diverse funcții simple, precum rotirea, prinderea, închiderea, deschiderea sau alunecarea,  diverselor angrenaje, etc. Construcția simplă a actuatoarelor asigură un nivel ridicat de funcționare fără avarii, ceea ce se traduce direct în costuri de întreținere mai mici. Datorită aerului comprimat pe post de  energie, este posibil să obțineți debite mari și o viteză foarte mare a mișcărilor tijei pistonului, datorită cărora este posibil să obțineți un număr la fel de mare de cicluri într-un timp scurt. Mediul folosit pentru alimentarea acționărilor este disponibil, iar după utilizarea energiei aerului comprimat, acesta este eliberat în atmosferă fără alte acțiuni suplimentare și este gata pentru lucrări ulterioare cu elemente pneumatice. Datorită utilizării unui mediu pur, care este aerul, acționarea pneumatică are un avantaj uriaș față de elementele hidraulice sau electrice.

Cilindri pneumatici » Preturi Avantajoase » TamunaR

Sunt 69 produse.

Se afiseaza 1-24 din 69 produs(e)

Filtre active