This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close

Latest posts

Cilindri pneumatici

Cilindri pneumatici patrati, rotunzi, anti-rotatie, compacti, fara tija, tip cartus, de prindere, magnetici, cu dublu efect sau cu arc, amortizat sau neamortizat, ISO 15552, ISO 6432, etc.

Cilindri pneumatici  îndeplinesc diverse funcții simple, precum rotirea, prinderea, închiderea, deschiderea sau alunecarea,  diverselor angrenaje, etc. Construcția simplă a actuatoarelor asigură un nivel ridicat de funcționare fără avarii, ceea ce se traduce direct în costuri de întreținere mai mici. Datorită aerului comprimat pe post de  energie, este posibil să obțineți debite mari și o viteză foarte mare a mișcărilor tijei pistonului, datorită cărora este posibil să obțineți un număr la fel de mare de cicluri într-un timp scurt. Mediul folosit pentru alimentarea acționărilor este disponibil, iar după utilizarea energiei aerului comprimat, acesta este eliberat în atmosferă fără alte acțiuni suplimentare și este gata pentru lucrări ulterioare cu elemente pneumatice. Datorită utilizării unui mediu pur, care este aerul, acționarea pneumatică are un avantaj uriaș față de elementele hidraulice sau electrice.

Cilindri pneumatici » Preturi Avantajoase » TamunaR

Subcategorii

 • Cilindri pneumatici...

  Cilindri pneumatici patrati magnetici, cu dublu efect sau cu arc, cu canal pentru senzori magnetici , amortizat sau neamortizat, etc.

  Cilindri pneumatici patrati fac parte din noua serie realizate conform standardului ISO 15552. De fapt, totul în acest cilindru pneumatic este nou: design nou, tehnologie nouă, proces de producție nou. Și toate acestea pentru a vă oferi un produs cu cei mai înalți parametri, în conformitate cu tendințele actuale în domeniul pneumaticii.

 • Cilindri pneumatici...

  Cilindri pneumatici compacti magnetici, cu dublu efect sau cu arc, cu canal pentru senzori magnetici, amortizat sau neamortizat, etc.

  Cilindri pneumatici compacti oferiti de TamunaR fac parte dintr-un grup care se caracterizează printr-o formă ergonomică, o structură ușoară și durabilă, precum și o bună optimizare a procesului de lucru. Cilindrii compacti au fost construiți folosind cele mai bune elemente prefabricate (de exemplu, tijă de piston din oțel crom). Cilindrul compact pe care îl oferim este caracterizat printr-un sistem mecanic de absorbție a șocurilor și garnituri de poliuretan.

 • Cilindri pneumatici...

  Cilindri pneumatici rotunzi magnetici, cu dublu efect sau cu arc, amortizat sau neamortizat, cu diametrul pistonului intre 10 - 25 mm

  Tijele pistoanelor cilindrilor pneumatici rotunzi sunt realizate dintr-o tijă cromata, în timp ce manșonul cilindrului este realizat din oțel inoxidabil iar manșonul și capacele sunt realizate din aluminiu anodizat si functioneaza la presiunea maxima de 10 bar.

 • Cilindri pneumatici...

  Cilindrii pneumatici anti-rotatie se caracterizează printr-o construcție solidă rezistentă la apariția forței de torsiune. Prin utilizarea a două pistoane cuplate, forța de presiune a fost dublată, dimensional asemănătoare cu cea a unui cilindru cu un singur piston. Domeniul de presiune de lucru este de 2 până la 8 bar, iar viteza pistonului este de 30 până la 300 mm pe secundă.

 • Cilindri pneumatici...

  Cilindrii pneumatici tip cartus sunt dispozitive pneumatice compacte, folosite pentru acționarea diferitelor elemente pneumatice în sistemele automatizate. Acești cilindri sunt proiectați pentru a fi utilizați în spații mici și au o lungime mai mică decât cea a cilindrilor pneumatici tradiționali.

 • Cilindri pneumatici...

  Cilindrii pneumatici fără tijă sunt dispozitive pneumatice utilizate în automatizarea industrială pentru generarea de mișcare liniară. Acești cilindri sunt caracterizați prin faptul că nu au tijă exterioară care să iasă din corpul cilindrului, ceea ce îi face mai compacți și mai ușori decât cilindrii convenționali.

  Cilindrii pneumatici fără tijă funcționează prin deplasarea unui piston, care este fixat direct la corpul cilindrului. Mișcarea liniară este generată prin presiunea fluidului pneumatic care acționează asupra pistonului. Cilindrii pneumatici fără tijă sunt disponibili într-o gamă largă de dimensiuni și sunt fabricați din materiale durabile, cum ar fi aluminiul sau oțelul inoxidabil.

  Acești cilindri sunt utilizați în diverse aplicații industriale, cum ar fi prelucrarea lemnului, producția de hârtie, industria alimentară, automotive și multe altele. Deoarece cilindrii pneumatici fără tijă sunt mai compacti și mai ușori decât cilindrii convenționali, aceștia pot fi utilizați cu succes în spații cu restricții de dimensiune.

 • Cilindri pneumatici de...

  Cilindrii pneumatici de prindere sunt dispozitive pneumatice care sunt utilizate pentru a fixa si elibera piese in procesele de productie si asamblare. Acestia sunt proiectati sa ofere o forta de prindere ridicata, fiind capabili sa sustina o greutate considerabila. Cilindrii pneumatici de prindere pot fi echipati cu supape de siguranta, senzori si alte accesorii pentru a imbunatati performanta si siguranta lor. Aceste dispozitive sunt folosite in industria auto, electronica, alimentara si multe altele.

Filtre active