This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 22,00 € - 23,00 €

Numar de fire

Numar de fire

Latest posts

Senzori cilindri pneumatici

Senzorii magnetici pentru cilindri pneumatici sunt dispozitive utilizate pentru a detecta poziția și mișcarea cilindrilor pneumatici într-un sistem. Acești senzori sunt amplasați pe cilindri și utilizează principiul magnetismului pentru a detecta prezența unui câmp magnetic sau a unui magnet integrat în cilindru.

Senzorii magnetici sunt compuși dintr-un corp fix și un magnet mobil. Când cilindrul pneumatic se deplasează, magnetul mobil se mișcă odată cu acesta. Senzorul detectează schimbarea câmpului magnetic și generează un semnal electric care indică poziția sau mișcarea cilindrului.

Acești senzori sunt esențiali în automatizarea industrială și în sistemele pneumatice care necesită control precis al poziției și mișcării cilindrilor. Ei permit monitorizarea și controlul precis al ciclurilor de lucru, asigurând funcționarea corectă și sincronizată a sistemului. De asemenea, senzorii magnetici pentru cilindri pneumatici sunt utilizate pentru a detecta prezența sau absența unor obiecte sau componente în aplicații specifice.

Acești senzori sunt disponibili într-o varietate de dimensiuni și configurații pentru a se potrivi cu diferitele tipuri de cilindri pneumatici utilizate în diverse aplicații industriale. Ei sunt ușor de instalat și oferă un feedback rapid și precis, contribuind la îmbunătățirea eficienței și fiabilității sistemelor pneumatice.

Senzori cilindri pneumatici » Preturi Avantajoase » TamunaR

Filtre active