Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic pe butonul (close) de mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica Cookie

close
Nu ati gasit produsul de care aveti nevoie? Nu toate produsele comercializate de noi se gasesc pe site. Contactati-ne la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro.

Informatii despre livrare

Valoare minima a comenzilor pe site-ul TamunaR.ro este de 100 lei +TVA.

Livrarea se face prin intermediul firmei Fan Curier, iar costul transportului este de 29 RON* cu TVA inclus in cazul plicurilor si pachetelor pana in 3Kg. Se pot trimite pachete si cu alte firme de curierat doar in cazul platii in avans.

Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

Livrarea produselor se face pana in fata imobilului casa / bloc. Clientul are obligatia de a se asigura ca, la data livrarii, exista persoane desemnate pentru a primi produsele.

Pentru pachetele cu greutate mai mare sau volumetrice, pretul va fi calculat separat.

* Valabil doar în localitățile acoperite de serviciile Fan Curier fără kilometri suplimentari. Verificati costul aproximativ de expediere pe http://www.fancourier.ro/tools/estimare-cost-livrare

Livrarea produselor la care plata se face cu OP pe baza de Proforma, se face doar dupa confirmarea platii.