This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close

Latest posts

Limitatoare de cursa

Din categoria aparatelor pentru automatizari unele dintre cele mai des utilizate sunt limitatoarele de cursa si microintrerupatoarele.

Limitatoarele de cursa se folosesc pentru reglarea lungimii cursei organelor mobile ale masinilor-unelte sau ale altor utilaje similare. Ele se monteaza fie in circuitul principal, fie in cel de comanda.

Dupa forma constructiva a elementului palpator limitatoarele de cursa pot fi: cu tija, cu rola, cu bila, cu parghie sau rotative.

Limitatoare de cursa » Preturi Avantajoase » TamunaR

Subcategorii

 • Limitatoare de cursa VT

  Limitatoare de cursa VT. Limitatorii electrici de cursă sunt dispozitive utilizate pentru a controla și limita mișcarea mecanică a unui obiect sau a unui sistem, prin intermediul unui mecanism electric. Acești limitatori sunt folosiți în diverse aplicații, de la industria automatizării și roboticii până la echipamentele de siguranță și mașinile industriale.

 • Limitatoare de cursa VM

  Limitatoare de cursa VM. Limitatorii electrici de cursă sunt alcătuiți dintr-un senzor sau un set de senzori, care detectează poziția obiectului, și un circuit de control electric care primește semnale de la senzor și declanșează acțiuni adecvate. Aceste acțiuni pot fi oprirea motorului care generează mișcarea, activarea unui sistem de frânare sau declanșarea unei alarme de avertizare.

 • Limitatoare de cursa VP

  Limitatoare de cursa VP. Există diferite tipuri de limitatori electrici de cursă, inclusiv limitatori de cursă liniari și rotativi. Limitatorii de cursă liniari sunt utilizați pentru a monitoriza și controla deplasarea în linie dreaptă a obiectelor, cum ar fi platforme de ridicare sau brațe robotice. Limitatorii de cursă rotativi, pe de altă parte, sunt utilizați pentru a monitoriza și controla unghiul de rotație al obiectelor, cum ar fi axele de acționare în mașinile industriale.

 • Limitatoare de cursa KW

  Limitatoare de cursa KW. Limitatorii electrici de cursă sunt esențiali în asigurarea siguranței și protecției în diverse aplicații industriale. Ei contribuie la prevenirea deteriorării echipamentelor, la evitarea accidentelor și la optimizarea funcționării sistemelor mecanice.

 • Limitatoare de cursa LS7

  Limitatoare de cursa LS7. Principala funcție a unui limitator electric de cursă constă în monitorizarea și controlul poziției sau curselor unui obiect în mișcare. Aceste dispozitive sunt proiectate să protejeze obiectele sau echipamentele împotriva depășirii unei anumite limite de deplasare. Atunci când obiectul ajunge într-o poziție predeterminată, limitatorul electric de cursă acționează pentru a opri sau a limita mișcarea ulterioară.

 • Limitatoare de cursa LS15

  Limitatoare de cursa LS15. Limitatorii de cursă liniari sunt utilizați pentru a monitoriza și controla deplasarea în linie dreaptă a obiectelor, cum ar fi platforme de ridicare sau brațe robotice. Limitatorii de cursă rotativi, pe de altă parte, sunt utilizați pentru a monitoriza și controla unghiul de rotație al obiectelor, cum ar fi axele de acționare în mașinile industriale.

 • Limitatoare de cursa LSME

  Limitatoare de cursa LSME. Limitatoarele capat de cursa sunt folosite la detectarea prin contact a obiectelor nedeformabile din cadrul utilajelor CNC si a automatizarilor industriale.

Filtre active