This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Pret

Pret

  • 8,00 € - 64,00 €

Tip iesire pini:

Tip iesire pini:

Latest posts

Senzori industriali

Senzorii industriali sunt capabili sa identifice, in anumite conditii si limite, parametrii mediului ambiant si sa reactioneze la modificarile acestora. Altfel spus, senzorii sunt dispozitive tehnice care "inzestreaza" masinile sau echipamentele cu simturi. Acestia pot fi de mai multe tipuri : senzori inductivi, senzori capacitivi, senzori optici.

Senzori industriali » Preturi Avantajoase » TamunaR

Subcategorii

  • Senzori Inductivi

    Un senzor inductiv este un dispozitiv care folosește principiul inducției electromagnetice pentru a detecta sau măsura obiecte. Un inductor dezvoltă un câmp magnetic atunci când un curent curge prin el, alternativ, un curent va curge printr-un circuit care conține un inductor atunci când câmpul magnetic prin el se schimbă. Acest efect poate fi folosit pentru a detecta obiecte metalice care interacționează cu un câmp magnetic. Substanțele nemetalice, cum ar fi lichidele sau unele tipuri de murdărie, nu interacționează cu câmpul magnetic, astfel încât un senzor inductiv poate funcționa în condiții umede sau murdare.

  • Senzori Capacitivi

    În ingineria electrică , detectarea capacitivă (uneori detectarea capacității ) este o tehnologie, bazată pe cuplarea capacitivă , care poate detecta și măsura orice este conductiv sau are un dielectric diferit de aer. Multe tipuri de aplicatii folosesc senzori capacitivi, inclusiv senzori pentru a detecta și măsura proximitatea, presiunea, poziția și deplasarea , forța , umiditatea , nivelul fluidului și accelerația .

  • Senzori Optici

    Senzorii optici au fost dezvoltați pentru aplicații în sistemele electrice de putere datorită imunității lor la interferențele electromagnetice, a nivelului de izolație ridicat și a unei largi benzi de frecvență

Filtre active