This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close

Latest posts

Distribuitoare manuale

Distribuitorul hidraulic manual debit 40 sai 80 L/min cu levier și reductie incluse -15 /+80 cu 1 - 6 manete este un dispozitiv de control hidraulic conceput pentru a direcționa fluxul de ulei în sisteme hidraulice. Acesta are o capacitate de debit de 40 sau 80 litri pe minut și poate fi operat manual, prin intermediul unei levier sau mai multor manete. 

Acest distribuitor hidraulic este proiectat pentru a fi utilizat într-o gamă largă de aplicații, cum ar fi în mașini agricole, construcții, industria forestieră, industria minieră, echipamente hidraulice și multe altele. De asemenea, este potrivit pentru utilizarea cu diverse tipuri de uleiuri hidraulice, oferind o gamă de temperatură extinsă de la -15°C până la +80°C. 

Distribuitorul hidraulic manual este construit din materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face foarte durabil și fiabil. De asemenea, este prevăzut cu o reductie care reduce presiunea de la pompa hidraulică, ceea ce îmbunătățește eficiența sistemului hidraulic. 

Cu o gamă variată de opțiuni de manetă, de la 1 până la 6 manete, acest distribuitor hidraulic manual poate fi personalizat în funcție de cerințele specifice ale aplicației. Indiferent de numărul de manete selectat, acest distribuitor hidraulic manual oferă un control precis și fiabil asupra fluxului de ulei în sistemul hidraulic.

Distribuitor hidraulic manual - Producator componente pneumatice

Filtre active