This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
close

Latest posts

Valve electrice

Valvele electrice sunt componente critice în sistemele automate de control al fluidelor, fiind utilizate pentru a regla, direcționa și controla fluxul de lichide sau gaze. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și configurații, pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale aplicațiilor.

Electrovalve » Preturi Avantajoase » TamunaR

Subcategorii

  • Electrovalve 3 cai cu...

    Electrovalvele 3 cai cu 2 poziții sunt denumite astfel datorită faptului că acestea au trei intrări și două poziții de lucru. Acestea pot fi utilizate pentru a comuta între două circuite diferite sau pentru a direcționa fluxul de lichide sau gaze în funcție de necesități.

  • Electrovalve 5 cai cu...

    Electrovalvele 5 cai cu 2 poziții sunt denumite astfel datorită faptului că acestea au cinci intrări și două poziții de lucru. Acestea sunt proiectate pentru a fi utilizate pentru a comuta între două circuite diferite sau pentru a direcționa fluxul de lichide sau gaze în funcție de necesități.

  • Electrovalve 5 cai cu...

    Electrovalvele 5 cai cu 3 poziții sunt denumite astfel datorită faptului că acestea au cinci intrări și trei poziții de lucru. Acestea sunt proiectate pentru a fi utilizate pentru a comuta între trei circuite diferite sau pentru a direcționa fluxul de lichide sau gaze în funcție de necesități.

Filtre active