Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic pe butonul (close) de mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica Cookie

close
Nu ati gasit produsul de care aveti nevoie? Nu toate produsele comercializate de noi se gasesc pe site. Contactati-ne la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro.

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 0,00 € - 5,00 €

Tip Conector

Tip Conector

Diametru Exterior Tub

Diametru Exterior Tub

Marca

Marca

Fitinguri metalice

Oferim fitinguri din alamă solide cu un design modern și o presiune maximă de lucru de 15-16 bar. Inelul de fixare este fabricat din tehnopolimer și se utilizează sigiliul clasic NBR, care garantează rezistența la uleiuri minerale, lubrifianți și apă. Conectoarele de alamă sunt utilizate pentru a fi folosite cu medii neagresive, cum ar fi aerul comprimat sau vidul.

Fitingurile noastre sunt fabricate din elemente prefabricate solide, bazate pe alama de cea mai înaltă calitate disponibilă pe piață. Construcția precisă a corpului și ergonomia garantează precizia înșurubării în conectori și absorbția mare a șocurilor, ceea ce împiedică alunecarea.

Fitinguri Push-In Alama Nichelata » Preturi Avantajoase » TamunaR

Sunt 16 produse.

Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)

Filtre active