Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic pe butonul (close) de mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica Cookie

close
Nu ati gasit produsul de care aveti nevoie? Nu toate produsele comercializate de noi se gasesc pe site. Contactati-ne la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro.

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 0,00 € - 6,00 €

Tip Conector

Tip Conector

Diametru Exterior Tub

Diametru Exterior Tub

Marca

Marca

Diametru Tub 1

Diametru Tub 1

Fitinguri Polimer

Fitinguri plug-in cu rezistență ridicată și flexibilitate. Ușoare, cu rezistență mare la abraziune și la impact. Conector pentru cuplarea rapidă a tuburilor din plastic. Fiecare cupla rapida este potrivită pentru aer comprimat și vid până la - 0,95 bar. Mediu aer comprimat / vid Material PBT din plastic / alamă nichelată, Presiune de lucru -0,95 până la 15 bar pentru furtunuri din PU, PA, PE , Temperatura de lucru 0 ° C până la + 60 ° C.

Fitinguri Push-In Polimer » Preturi Avantajoase » TamunaR

Sunt 18 produse.

Se afiseaza 1-18 din 18 produs(e)

Filtre active