Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic pe butonul (close) de mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica Cookie

close
Nu ati gasit produsul de care aveti nevoie? Nu toate produsele comercializate de noi se gasesc pe site. Contactati-ne la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro.

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 0,00 € - 3,00 €

Diametru Exterior Tub

Diametru Exterior Tub

Marca

Marca

Furtun Poliuretan

Furtunurile din poliuretan sunt extrem de flexibile (de asemenea, la temperaturi scăzute) și rezistente la abraziune, calibrate pentru majoritatea aplicațiilor. Tuburile din poliuretan se caracterizează prin lipsa unui „efect de memorie”, datorită căruia nu suferă o deformare permanentă, chiar și atunci când sunt supuse unei presiuni prelungite. Furtunurile pneumatice din poliuretan sunt rezistente la majoritatea uleiurilor, grăsimilor, hidrocarburilor, oxigenului și ozonului.

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Filtre active