Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic pe butonul (close) de mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica Cookie

close
Nu ati gasit produsul de care aveti nevoie? Nu toate produsele comercializate de noi se gasesc pe site. Contactati-ne la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro.

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 0,00 € - 44,00 €

Canal profil AL

Canal profil AL

Tip Profil AL

Tip Profil AL

Tip Filet

Tip Filet

Profiluri de aluminiu

Profilurile din aluminiu oferite de noi sunt compatibile Bosch și Item. Oferim din stoc următoarele dimensiuni: 20X20 / 40X40 / 30X30 /40X80 / 45X45 / 45X90 . Lungimile de livrare standard sunt de 1 - 3 metri. Oferim și o gamă largă de accesorii și elemente de legătură pentru profiluri. Domenii de utilizare: Cu ajutorul acestor profiluri se pot construi mese de lucru, rafturi, ansambluri de rafturi, garduri de protecție, conveioare, structuri pentru mașini industriale respectiv alte structuri personalizate. Oferim serviciul de personalizare a profilurilor din aluminiu conform cerințelor clienților.

Profiluri de aluminiu  » Preturi Avantajoase » TamunaR

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Filtre active