This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

close

Schneider

Deocamdata nu sunt produse disponibile

Ramai aproape! Produsele vor fi afisate aici pe masura ce vor fi adaugate.

Schneider

Schneider Electric este un lider global în domeniul soluțiilor și tehnologiilor energetice. Compania oferă o gamă largă de produse și servicii inovatoare pentru gestionarea energiei și automatizarea clădirilor, infrastructurilor, industriei și sectorului energetic.

Portofoliul Schneider Electric cuprinde soluții integrate pentru distribuția și controlul energiei electrice, sisteme de automatizare industrială, sisteme de alimentare neîntreruptă, soluții de iluminat inteligent, sisteme de securitate și multe altele. Aceste produse și servicii sunt concepute pentru a eficientiza consumul de energie, a spori productivitatea, a îmbunătăți confortul și siguranța, și a reduce impactul asupra mediului.

Schneider Electric se remarcă prin inovație și focalizare pe eficiența energetică. Compania investește în cercetare și dezvoltare pentru a aduce pe piață soluții tehnologice avansate, cum ar fi soluții de automatizare industrială bazate pe IoT (Internetul Lucrurilor), soluții de gestionare a energiei și soluții de infrastructură inteligentă. De asemenea, Schneider Electric oferă servicii de consultanță și implementare pentru a ajuta clienții să optimizeze consumul de energie și să-și îmbunătățească eficiența operațională.

Calitatea și fiabilitatea produselor Schneider Electric sunt aspecte cheie ale filozofiei companiei. Compania respectă standardele internaționale de calitate și siguranță și implementează procese riguroase de control al calității în toate etapele de producție. Produsele Schneider Electric sunt recunoscute pentru performanțele lor superioare, durabilitatea și conformitatea cu cele mai exigente standarde.

Schneider Electric are o prezență globală extinsă, cu operațiuni în mai mult de 100 de țări. Compania are o rețea puternică de distribuție și parteneriate strategice pentru a asigura disponibilitatea produselor și serviciilor sale pe scară largă. De asemenea, Schneider Electric oferă suport tehnic și servicii post-vânzare pentru a satisface nevoile clienților și a asigura o experiență completă.