This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

close

Marci

 • AirTAC

  AirTAC

  AirTAC este un producător de încredere de produse pneumatice, cunoscut pentru calitatea și performanța lor, care contribuie la eficiența și fiabilitatea sistemelor pneumatice din diverse industrii.

 • Alusic

  Alusic

  Profilurile de aluminiu de tip Item și Bosch, disponibile în dimensiunile 20x20, 20x40, 40x40, 30x30, 30x60, 40x80, 45x45 și 45x90, reprezintă soluția perfectă pentru o gamă largă de aplicații industriale și comerciale. Durabilitatea, flexibilitatea și estetica acestor profiluri le fac alegerea ideală pentru oricine dorește să construiască structuri robuste și versatile. Indiferent de complexitatea sau specificitatea proiectului, aceste profiluri de aluminiu oferă performanțe și eficiență superioare, contribuind la succesul fiecărei inițiative.

 • ASCO

  ASCO

  ASCO este un producător de încredere de produse pneumatice și soluții de automatizare industrială, recunoscut pentru calitatea și performanța lor superioară. Compania rămâne în pas cu cerințele tehnologice și industriale, oferind soluții inovatoare pentru a satisface nevoile clienților săi.

 • AZ Pneumatica

  AZ Pneumatica

  AZ Pneumatica este un producător de componente pneumatice de încredere, oferind produse de înaltă calitate, performante și eficiente. Compania se angajează să satisfacă nevoile clienților săi prin furnizarea de soluții tehnice inovatoare și suport de calitate.

 • Badestnost

  Badestnost

  Badestnost

 • BEA

  BEA

  BEA este un producător de renume în industria accesului automatizat, oferind soluții tehnologice avansate și produse de înaltă calitate. Compania se concentrează pe inovație, securitate și confort, oferind soluții personalizate pentru clienții săi din întreaga lume.

 • Bosch-Rexroth

  Bosch-Rexroth

  Bosch-Rexroth este un important producător global de tehnologii de acționare și control, furnizând soluții inovatoare pentru automatizarea industrială și mobilă. Compania este recunoscută pentru expertisele sale în domeniul hidraulicii, pneumaticii, mecatronicii și tehnologiilor digitale.

 • Boteco

  Boteco

  Boteco este un producător de încredere specializat în producția de manere și butoane industriale de înaltă calitate. Compania se concentrează pe dezvoltarea și furnizarea de soluții ergonomice și durabile pentru industria industrială.

 • Breckner Germany

  Breckner Germany

  Breckner Germany este un producător de renume în domeniul tehnic, specializat în dezvoltarea și producția de produse și soluții de înaltă calitate.

 • Cmatic

  Cmatic

  CMatic este un producător italian de componente pneumatice cu o moștenire de inovație, calitate și angajament față de clienți. Cu o gamă diversificată de produse, accent pe inovație și calitate superioară, CMatic rămâne un jucător de încredere în industria pneumatică globală.

 • Conti

  Conti

  Conti este un producător de renume în industria automotive, oferind o gamă variată de produse și soluții de înaltă calitate.

 • CRAFT

  CRAFT

  Craft Bearings este un producător de încredere specializat în producția de rulmenți de înaltă calitate. Compania se concentrează pe dezvoltarea și furnizarea de soluții fiabile și durabile pentru o gamă largă de aplicații industriale.

 • DTE

  DTE

  DTE este un producător specializat în tehnica liniară și curele dintate, oferind soluții inovatoare și de înaltă calitate pentru diverse aplicații industriale.

 • Elatech

  Elatech

  Elatech este un producător de încredere în domeniul curelelor de transmisie și a componentelor de acționare mecanică.

 • Elmark

  Elmark

  Elmark este un producător de încredere și furnizor de produse electrice și soluții personalizate pentru clienții din diverse sectoare industriale.

 • FBJ

  FBJ

  FBJ este un producător de încredere specializat în producția de rulmenți radiali de înaltă calitate. Compania se concentrează pe dezvoltarea și furnizarea de soluții fiabile și eficiente pentru o gamă largă de aplicații industriale.

 • Festo

  Festo

  Festo este un producător de vârf în domeniul automatizării industriale, oferind o gamă completă de produse și soluții tehnologice de înaltă calitate.

 • Fotek

  Fotek

  Fotek este un producător de încredere în domeniul senzorilor și componentelor electronice, oferind produse de înaltă calitate și soluții personalizate.

 • HIWIN

  HIWIN

  HIWIN este un producător de top în domeniul sistemelor de mișcare liniară și al roboților industriali, oferind produse de înaltă calitate, inovație și soluții personalizate.

 • Hydro-Pack

  Hydro-Pack

  Hydro-Pack este un producător de încredere specializat în producția de componente hidraulice de înaltă calitate. Compania oferă o gamă largă de produse hidraulice, inclusiv pompe hidraulice, cilindri hidraulici, unități de putere hidraulice și multe altele.

 • INTERPUMP HYDRAULICS SPA

  INTERPUMP HYDRAULICS SPA

  Fondată în Italia, Interpump Hydraulics a început ca o companie cu viziunea clară de a oferi produse hidraulice de cea mai înaltă calitate. Cu trecerea timpului, compania și-a consolidat poziția pe piață, datorită angajamentului său față de inovație și calitate.

 • KBS

  KBS

  KBS este un producător de încredere specializat în producția de rulmenți radiali și axiali de înaltă calitate. Compania se concentrează pe dezvoltarea și furnizarea de soluții fiabile și durabile pentru o gamă largă de aplicații industriale.

 • KOYO

  KOYO

  Koyo este un producător de încredere în industria de rulmenți și componente mecanice, cunoscut pentru calitatea, precizia și fiabilitatea produselor sale.

 • LS Electric

  LS Electric

  LS Electric este un producător de top în industria echipamentelor electrice și automatizării, oferind produse de înaltă calitate, inovație și soluții personalizate.

 • Mario Ferri

  Mario Ferri

  Mario Ferri este un producător de încredere în industria echipamentelor agricole și a lucrărilor publice, cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate, performanță și servicii profesionale.

 • Mean Well

  Mean Well

  Mean Well este un producător de top în industria alimentărilor cu energie comutate, oferind surse de alimentare de înaltă calitate, fiabile și eficiente.

 • Mebra Plastik

  Mebra Plastik

  Mebra Plastik este un producător respectat în industria produselor plastice, furnizând o gamă diversă de produse de înaltă calitate și oferind soluții personalizate pentru clienți.

 • NBB

  NBB

  NBB Bearings are o abordare orientată spre clienți, adaptându-se nevoilor și cerințelor specifice ale clienților săi. Compania oferă, de asemenea, servicii de consultanță tehnică și asistență pentru a sprijini clienții în selectarea și utilizarea corectă a rulmenților și componentelor NBB.

 • NTN

  NTN

  NTN este un producător de renume în industria rulmenților și soluțiilor de transmisie a puterii, oferind produse de înaltă calitate, inovație și servicii orientate spre client. Compania se bucură de o prezență globală și continuă să fie lider în domeniul său, aducând contribuții semnificative la dezvoltarea industriei.

 • Optibelt

  Optibelt

  Optibelt este un producător de top în industria transmisiilor de putere, oferind o gamă variată de curele de transmisie și accesorii de înaltă calitate. Compania se remarcă prin calitate, inovație și angajament față de satisfacția clienților, consolidându-și poziția ca un partener de încredere în domeniul transmisiilor de putere.

 • Parker

  Parker

  Portofoliul Parker cuprinde o varietate de componente pneumatice și hidraulice, inclusiv cilindri pneumatici, supape, conectori, furtunuri, filtre, pompe, distribuitoare, senzori și multe altele. Aceste componente sunt proiectate și fabricate cu atenție la detalii și conform celor mai înalte standarde de calitate.

 • Pneumax

  Pneumax

  Pneumax este un producător de top în industria pneumatică și a automatizării, oferind o gamă largă de componente de înaltă calitate. Compania se remarcă prin inovație, calitate și angajament față de satisfacția clienților, consolidându-și reputația ca un partener de încredere în domeniul pneumaticii industriale.

 • Refittex Cristallo

  Refittex Cristallo

  Refittex Cristallo este un producător specializat în producția de furtunuri de înaltă calitate. Compania oferă o gamă variată de furtunuri utilizate în diverse aplicații industriale, comerciale și rezidențiale.

 • Sati

  Sati

  Sati este un producător de renume în domeniul produselor și echipamentelor de protecție personală. Compania are o experiență vastă și o istorie îndelungată în furnizarea de soluții de protecție și siguranță pentru industrie, construcții, mediu medical și alte sectoare.

 • Schaeffler

  Schaeffler

  Schaeffler este un producător de top în industria rulmenților și tehnicii liniare, oferind produse și soluții tehnologice de încredere pentru diferite sectoare industriale. Compania se remarcă prin inovație, calitate și angajament față de satisfacția clienților, consolidându-și poziția ca un lider în industrie.

 • Schneider

  Schneider

  Schneider Electric este un producător și furnizor global de soluții și tehnologii energetice inovatoare. Compania se remarcă prin angajamentul său față de eficiența energetică, inovație și calitate, fiind un partener de încredere în gestionarea energiei și automatizarea clădirilor și industriei.

 • Schrack

  Schrack

  Schrack este un producător de încredere în domeniul automatizărilor electrice și electronice, oferind produse și soluții tehnologice de înaltă calitate. Compania se remarcă prin angajamentul său față de calitate, inovație și satisfacția clienților, consolidându-și reputația ca un furnizor de top în industrie.

 • SimoTop

  SimoTop

  SimoTop este un producător de încredere specializat în producția de motoare electrice de înaltă calitate. Compania oferă o gamă variată de motoare electrice utilizate în diverse aplicații industriale și comerciale.

 • SKF

  SKF

  SKF este un producător de top în industria rulmenților, oferind produse și soluții tehnice avansate pentru o gamă largă de aplicații industriale. Compania se remarcă prin calitate, inovație și suport tehnic de înaltă calitate, consolidându-și poziția ca lider în industrie.

 • SMC

  SMC

  SMC este un producător de renume în industria pneumatică și de automatizare industrială, oferind soluții tehnice inovatoare pentru diverse aplicații industriale. Compania se remarcă prin tehnologie avansată, calitate superioară a produselor și suport global, fiind un partener de încredere pentru automatizarea și optimizarea proceselor industriale.

 • SNR

  SNR

  SNR este un producător de încredere în industria rulmenților, oferind o gamă diversificată de produse și soluții tehnice pentru diferite sectoare industriale. Compania se remarcă prin calitate, inovație și suport tehnic de înaltă calitate, consolidându-și poziția ca lider în industrie și satisfăcând nevoile clienților la nivel global.

 • SRBF

  SRBF

  SRBF este un producător de încredere specializat în producția de rulmenți axiali și radiali de înaltă calitate. Compania se concentrează pe dezvoltarea și furnizarea de soluții fiabile și durabile pentru o gamă largă de aplicații industriale.

 • SYK Linear Motion

  SYK Linear Motion

  SYK Linear Motion este un producător de încredere în domeniul mișcării liniare, oferind produse și soluții de înaltă calitate pentru aplicații industriale diverse. Compania se angajează să ofere performanțe superioare, precizie și fiabilitate, contribuind la îmbunătățirea eficienței și calității sistemelor de mișcare liniară ale clienților săi.

 • TBI Motion

  TBI Motion

  TBI Motion este un producător de încredere în domeniul mișcării liniare și roboților colaborativi, oferind soluții tehnice de înaltă calitate și inovatoare. Compania se angajează să ofere performanțe superioare, precizie și fiabilitate, contribuind la îmbunătățirea eficienței și productivității aplicațiilor industriale ale clienților săi.

 • TeCom

  TeCom

  TeCom Technology Components este un producător de încredere în industria componentelor tehnologice, oferind soluții de înaltă calitate și inovatoare pentru industria electronică și electromecanică. Compania se remarcă prin calitate, inovație și suport tehnic de înaltă calitate, contribuind la succesul și eficiența proiectelor clienților săi la nivel global.

 • Tellure Rota

  Tellure Rota

  Tellure Rota este un producător de încredere în industria roților și rolelor, oferind produse de înaltă calitate și inovatoare pentru aplicații industriale variate. Compania se angajează să ofere soluții fiabile, durabile și performante, contribuind la eficiența și siguranța sistemelor de rulare și mișcare ale clienților săi.

 • THK

  THK

  THK este un producător de top în industria sistemelor de ghidaj și mișcare liniară, oferind soluții de înaltă calitate și inovatoare pentru o gamă largă de aplicații industriale. Compania se angajează să ofere performanțe superioare, precizie și fiabilitate, contribuind la îmbunătățirea eficienței și productivității sistemelor de mișcare liniară ale clienților săi.

 • Tracon

  Tracon

  Tracon Electric este un producător de încredere în industria echipamentelor și sistemelor electrice, oferind produse și soluții de calitate superioară și inovatoare. Compania se angajează să ofere echipamente electrice fiabile, eficiente și sigure, contribuind la succesul și eficiența proiectelor clienților săi din diverse industrii.

 • Trasco

  Trasco

  Trasco este un producător specializat în cuplaje elastice de înaltă calitate, care oferă protecție, eficiență și fiabilitate în sistemele de transmisie a puterii. Compania se angajează să ofere soluții tehnice personalizate și servicii de suport pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților săi și a asigura satisfacția acestora în utilizarea cuplajelor elastice Trasco.

 • Vision

  Vision

  Vision este un producător de încredere specializat în producția de lanturi gall cu role de înaltă calitate. Compania se concentrează pe dezvoltarea și furnizarea de soluții fiabile și durabile pentru aplicații industriale diverse.