This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

close

Schaeffler

Schaeffler

Schaeffler este un producător global de renume în industria rulmenților, tehnica liniara și soluțiilor pentru motoare și transmisii. Compania are o prezență vastă în mai multe sectoare industriale, inclusiv automotive, industrial, aviație și energie eoliană.

Portofoliul Schaeffler include o gamă largă de produse, cum ar fi rulmenți de precizie, rulmenți cu role, rulmenți cu bile, precum și produse și servicii asociate. Acestea sunt utilizate într-o varietate de aplicații, inclusiv motoare și transmisii, sisteme de frânare, cutii de viteze, punți și multe altele.

Schaeffler se remarcă prin angajamentul său față de inovație și dezvoltare tehnologică. Compania investește în cercetare și dezvoltare pentru a aduce soluții tehnologice avansate și pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale industriei. Aceasta include dezvoltarea de rulmenți și tehnologii inovatoare, precum rulmenți cu frecare redusă, rulmenți pentru aplicații de mare viteză și soluții de monitorizare a stării.

Calitatea produselor Schaeffler este un element central al filozofiei companiei. Compania implementează procese riguroase de control al calității în toate etapele de producție și asigură respectarea standardelor internaționale. Produsele Schaeffler sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, durabilitatea și performanțele superioare.

Schaeffler are o prezență globală puternică, cu fabrici și centre de cercetare în diferite țări din întreaga lume. Compania se concentrează pe parteneriate strategice și colaborare strânsă cu clienții pentru a oferi soluții personalizate și suport tehnic de înaltă calitate.