Noi si partenerii nostri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi functii pentru retelele de socializare si pentru a ne analiza traficul. Faceti clic pe butonul (close) de mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica Cookie

close
Nu ati gasit produsul de care aveti nevoie? Nu toate produsele comercializate de noi se gasesc pe site. Contactati-ne la numarul 0753.042.505 sau pe e-mail contact@tamunar.ro.

Lista de produse dupa marca Schrack

Schrack Technik estre una dintre cele mai importante companii producătoare și distribuitoare de produse și sisteme din domeniul instalațiilor electrice.

Schrack Technik estre una dintre cele mai importante companii producătoare și distribuitoare de produse și sisteme din domeniul instalațiilor electrice. Încă din anul 1920 de când a fost fondată Schrack AG în Austria de către Dr. Ing. Eduard Schrack și până în zilele noastre, Schrack Technik GmbH a pus un accent deosebit pe inovație, dezvoltare gamă de produse, logistică și marketing.

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)