This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

close

Lista de produse dupa marca Alusic

Profilurile de aluminiu de tip Item și Bosch, disponibile în dimensiunile 20x20, 20x40, 40x40, 30x30, 30x60, 40x80, 45x45 și 45x90, reprezintă soluția perfectă pentru o gamă largă de aplicații industriale și comerciale. Durabilitatea, flexibilitatea și estetica acestor profiluri le fac alegerea ideală pentru oricine dorește să construiască structuri robuste și versatile. Indiferent de complexitatea sau specificitatea proiectului, aceste profiluri de aluminiu oferă performanțe și eficiență superioare, contribuind la succesul fiecărei inițiative.

Descriere de Brand pentru Alusic: Lider în Profiluri de Aluminiu Tip Item și Bosch

Introducere

Alusic este un nume de referință în domeniul profilurilor de aluminiu, oferind produse de înaltă calitate compatibile cu standardele Item și Bosch. Cu o experiență vastă și o pasiune pentru inovație, Alusic se dedică furnizării de soluții durabile și eficiente pentru o gamă largă de aplicații industriale și comerciale.

Misiune și Viziune

Misiunea noastră este de a furniza profiluri de aluminiu de cea mai înaltă calitate, care să îmbunătățească performanța și eficiența proiectelor clienților noștri. Viziunea noastră este să devenim lideri mondiali în producția și distribuția de profile de aluminiu, setând standarde noi în inovație, calitate și sustenabilitate.

Gama de Produse

Alusic oferă o gamă variată de profiluri de aluminiu, concepute pentru a răspunde celor mai exigente cerințe. Produsele noastre sunt disponibile în diverse dimensiuni și configurații, inclusiv:

 • Profiluri de Aluminiu 20x20: Ideale pentru structuri ușoare și cadre mici.
 • Profiluri de Aluminiu 20x40: Combinație perfectă de ușurință și rezistență, ideale pentru montarea panourilor.
 • Profiluri de Aluminiu 40x40: Oferă robusteză și sunt potrivite pentru aplicații industriale.
 • Profiluri de Aluminiu 30x30: Echilibru excelent între dimensiune și rezistență.
 • Profiluri de Aluminiu 30x60: Perfecte pentru aplicații care necesită stabilitate suplimentară.
 • Profiluri de Aluminiu 40x80: Asigură stabilitate și rezistență pentru structuri de mari dimensiuni.
 • Profiluri de Aluminiu 45x45: Oferă o rezistență suplimentară fără a compromite greutatea totală.
 • Profiluri de Aluminiu 45x90: Concepute pentru a suporta cele mai grele sarcini în aplicații industriale critice.

Avantajele Profilurilor Alusic

 1. Calitate Superioară: Toate profilurile noastre sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate, asigurând durabilitate și rezistență maximă.
 2. Compatibilitate: Produsele Alusic sunt compatibile cu standardele Item și Bosch, oferind flexibilitate și ușurință în integrarea cu alte sisteme.
 3. Inovație: Investim constant în tehnologie și inovație pentru a aduce pe piață produse de ultimă generație.
 4. Sustenabilitate: Ne angajăm să producem într-un mod ecologic, reducând impactul asupra mediului și promovând utilizarea materialelor reciclabile.
 5. Servicii Personalizate: Oferim consultanță și suport tehnic pentru a asigura că soluțiile noastre răspund perfect nevoilor clienților.

Aplicații Diverse

Profilurile de aluminiu Alusic sunt utilizate într-o varietate de industrii și aplicații, inclusiv:

 • Automatizări Industriale: Construcția de linii de asamblare, conveioare și alte structuri necesare pentru automatizarea proceselor de producție.
 • Proiecte de Inginerie: Cadre de mașini și echipamente, standuri de testare și prototipuri.
 • Mobilier Industrial: Mese de lucru, rafturi și dulapuri cu design modern și funcționalitate sporită.
 • Standuri Expoziționale: Structuri modulare și atractive pentru prezentări și expoziții.

Tehnologie și Producție

Alusic utilizează cele mai avansate tehnologii de producție pentru a asigura calitatea și precizia fiecărui profil de aluminiu. Procesul nostru de producție include:

 • Extrudare de Precizie: Asigură dimensiuni exacte și toleranțe stricte.
 • Tratamente de Suprafață: Protejează împotriva coroziunii și oferă un finisaj estetic.
 • Control al Calității: Testare riguroasă pentru a garanta conformitatea cu standardele internaționale.

Angajament față de Clienți

La Alusic, ne mândrim cu relațiile pe termen lung pe care le dezvoltăm cu clienții noștri. Înțelegem importanța de a furniza nu doar produse de calitate, ci și suport și consultanță continuă. Echipa noastră de experți este întotdeauna disponibilă pentru a oferi soluții personalizate și pentru a răspunde tuturor întrebărilor și nevoilor clienților.

Dezvoltare și Inovație Continuă

Într-un domeniu în continuă evoluție, Alusic rămâne în frunte prin inovare continuă și dezvoltare. Investim în cercetare și dezvoltare pentru a aduce pe piață soluții noi și îmbunătățite, menținându-ne astfel relevanți și competitivi.

Certificări și Standardizare

Alusic deține certificări importante care atestă calitatea și conformitatea produselor noastre cu standardele internaționale. Aceste certificări sunt o garanție a angajamentului nostru față de excelență și satisfacția clienților.

Concluzie

Alusic este partenerul de încredere pentru profiluri de aluminiu de tip Item și Bosch. Cu un angajament ferm față de calitate, inovație și sustenabilitate, Alusic oferă soluții care îmbunătățesc eficiența și performanța proiectelor industriale și comerciale. Indiferent de complexitatea sau specificitatea cerințelor, Alusic este pregătit să furnizeze produse și servicii care să depășească așteptările.

Descoperă gama noastră completă de profiluri de aluminiu și beneficiile colaborării cu un lider în industrie. Alusic: Inovație și Calitate pentru Viitor.

Filtre active